fbpxTillägg till texten om vaccin - Sexperterna
  Aktuellt

  Tillägg till texten om vaccin

  För ett tag sen publicerade vi en text om att du som är man och har sex med män kan vaccinera dig gratis mot hepatit A och B hos Mama Mia City. Men vi är ju såklart medvetna om att ni som läser våra inlägg här påbloggen, påQX eller följer oss påSexperternas Instagram eller Sexperternas Facebooksida också bor i andra delar av landet. Våra sociala aktiviteter sker framförallt i Stockholm, men alla våra sidor går ju att nå över hela landet och större delen av världen. Just nu ligger myset på is pga Miss Rona.

  Med det sagt, om du befinner dig i en större eller mindre stad och vill vaccinera dig mot hepatit A och B – men har noll koll på hur du gör, vem du ringer eller vart du går, kontakta oss! Vi på Sexperterna är hundra procent medvetna om att tröskeln till att testa sig, köpa kondomer eller kolla vart en kan vaccinera sig ibland kan vara hög. Därför gör vi vårt bästa att hjälpa er med just detta. Sexperterna är proffs på att hitta testningsmottagningar, googla fram rätt telefonnummer och dessutom skickar vi hem kondomer och glidmedel gratis till er som är transpersoner eller män som har sex med män! 

  Vi kan inte lova att det går att vaccinera sig gratis mot hepatit A och B just där du bor, det skiljer sig nämligen mellan olika regioner. Däremot lovar vi att hjälpa dig ta reda på den info du behöver, stötta dig på alla sätt som går och svara på dina frågor om relationer, dejting, säkrare sex, hiv och allt däremellan. Kramar/Sexperterna

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Bli testare för Guldstjärnan 2021

  Varje år delar RFSL Stockholm och Sexperterna ut guldstjärnor till testningsmottagningar i Stockholmsområdet som ger ett bra bemötande till bi- och gaykillar. Efter att ha delat ut guldstjärnor under åtta…

  Läs mer
  Aktuellt

  Sexperternas testningspåminnelse

  Med Sexperternas testningspåminnelse får du ett mess var tredje, sjätte eller tolfte månad. Det är gratis för transpersoner och män som har sex med män. Just nu lever vi i…

  Läs mer
  Aktuellt

  Välkommen till vår nya hemsida

  Om du ser den här texten innebär det att du tryckt bort en av våra nya funktioner - att det finns en synlig frågelåda. Har du en fråga som handlar…

  Läs mer