fbpxhiv och vaccin mot covid-19 - Sexperterna
  hiv

  hiv och vaccin mot covid-19

  Våra vänner på PG (Posithiva Gruppen) har gjort en fantastisk pamflett som riktar sig till personer som lever med hiv och ska ta vaccinet mot covid-19. Så oavsett om du själv lever med hiv, är ihop med någon som lever med hiv eller jobbar inom vården så är detta en pamflett som vi varmt kan rekommendera. 

  Det man ska känna till är att rekommendationer och information om covid-19 hela tiden uppdateras. Så den information som PG (och alla andra instanser!) delar med sig av gäller just nu och tills det sker några nya uppdateringar. 

  Vaccinet är säkra för personer som lever med hiv och man kan ta vaccinet utan att oroa sig för att det ska ge någon negativ påverkan. Vad man vet så skyddar vaccinet på samma sätt oavsett hivstatus och de biverkningar som finns kan alla få. UNAIDS har gått ut och sagt att de vaccin som är godkända även rekommenderas till alla som lever med hiv, och att vaccinet i sig kan skydda folk från att bli allvarligt sjuka. För att läsa hela pamfletten kan du gå in på PG´s hemsida.

   

  Andra saker vi pratar om
  Kondomer

  Nya kondomsorter och smaker i begränsad upplaga

  Vi vet att det var nyligen som vi tipsade om smakkondomerna från RFSU, men vi kom över en ny begränsad upplaga av kondomer som vi vanligtvis inte har inne.  Så…

  Läs mer
  Kondomer

  Tema kondomer

  Vi på Sexperterna håller på att göra om hemsidan. Den kommer att uppdateras med bilder, texter, längre material, teman och funktioner. I väntan på att den nya hemsidan släpps planerar…

  Läs mer
  Dejting

  Vinn vår dejtingbok!

  För ett tag sen tipsade vi om att en av våra Sexperter gästade den fantastiska podden Två bögar och en podd. Nu vill vi tipsa ännu en gång om denna…

  Läs mer