Aktuellt

  Sexperterna Testpoint vidtar åtgärder

  Som vi alla vet om är det mycket som påverkas under dessa tider. Många jobbar hemifrån, andra sitter i karantän. Tillsammans kämpar vi allihopa för att vi ska påverkas så lite som möjligt av det nya coronaviruset COVID-19.

  De vårdinrättningar och mottagningar som fortfarande håller öppet har fått ändra en del rutiner för att minska spridningen av viruset. Likaså gör vi på Sexperterna Testpoint, därför kan ditt besök hos oss bli lite annorlunda mot vad det brukar. Vi desinficerar bord och stolar dagligen och vi har öppnat upp ett större väntrum. Med nya rutiner försöker vi även minska tiden i testningsrummen till ett minimum. Allt för att minska onödig nära kontakt mellan personer.

  Testpoint håller sin drop-in mottagning öppen tisdagar och torsdagar 18:00-20:30 på Saltmätargatan 20 i Stockholm för snabbtester av HIV och syfilis.  Här är några saker du kan tänka på som besökare:

  • Snuva, hosta eller feber? Stanna hemma! Du är välkommen tillbaka när du är frisk.
  • Använd handspriten som finns i receptionen.
  • Håll ett avstånd på 2 meter till andra besökare i väntrummet.

  Vi hoppas att vi kommer fortsätta kunna ha öppet framöver och ber om förståelse för att saker inte riktigt är som de brukar. Ta hand om er!

  www.testpoint.se 

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Sexperterna cruisar Stockholms parker

  Under sommaren dyker Sexperterna upp på olika cruisingplatser i Stockholmsområdet. Vi finns på plats för att snacka sex, dejting och för att se till att kondomer och glid finns nära…

  Läs mer
  Aktuellt

  Guldstjärnan 2020

    Varje år delar RFSL Stockholm och Sexperterna ut guldstjärnor till testningsmottagningar i Stockholmsområdet som enligt våra mått förtjänar en utmärkelse för deras jobb. De mottagningar som får Sexperternas guldstjärna 2020 är: Stockholms mottagning…

  Läs mer
  Aktuellt

  18-22 år? Vi söker fortfarande er till Guldstjärnan!

  Är du 18-22 år gammal?  Vi söker fortfarande manliga testare i dessa åldrar (cis och trans) som har sex med män och vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti-mottagningar.…

  Läs mer