Aktuellt

  Sexperterna Testpoint vidtar åtgärder

  Som vi alla vet om är det mycket som påverkas under dessa tider. Många jobbar hemifrån, andra sitter i karantän. Tillsammans kämpar vi allihopa för att vi ska påverkas så lite som möjligt av det nya coronaviruset COVID-19.

  De vårdinrättningar och mottagningar som fortfarande håller öppet har fått ändra en del rutiner för att minska spridningen av viruset. Likaså gör vi på Sexperterna Testpoint, därför kan ditt besök hos oss bli lite annorlunda mot vad det brukar. Vi desinficerar bord och stolar dagligen och vi har öppnat upp ett större väntrum. Med nya rutiner försöker vi även minska tiden i testningsrummen till ett minimum. Allt för att minska onödig nära kontakt mellan personer.

  Testpoint håller sin drop-in mottagning öppen tisdagar och torsdagar 18:00-20:30 på Saltmätargatan 20 i Stockholm för snabbtester av HIV och syfilis.  Här är några saker du kan tänka på som besökare:

  • Snuva, hosta eller feber? Stanna hemma! Du är välkommen tillbaka när du är frisk.
  • Använd handspriten som finns i receptionen.
  • Håll ett avstånd på 2 meter till andra besökare i väntrummet.

  Vi hoppas att vi kommer fortsätta kunna ha öppet framöver och ber om förståelse för att saker inte riktigt är som de brukar. Ta hand om er!

  www.testpoint.se 

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  18-22 år? Vi söker fortfarande er till Guldstjärnan!

  Är du 18-22 år gammal?  Vi söker fortfarande manliga testare i dessa åldrar (cis och trans) som har sex med män och vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti-mottagningar.…

  Läs mer
  Aktuellt

  FAQ – sex och corona

  Borde jag ha mindre sex under coronapandemin? Kort svar njaa, folkhälsomyndigetens rekommendation är social distansering vilket också innebär mindre tillfälliga kontakter vid sex. Vi ska försöka minska våra fysiska möten…

  Läs mer
  Aktuellt

  Borde vi ha mindre sex under coronapandemin?

  Social distansering. De två orden syns allt oftare på olika dejtingappar och i sociala medier. Vi befinner oss mitt i en global pandemi och ingen kan nog säga att de…

  Läs mer