Dejting

  Här finns killarna med små snoppar

  Storleken på kuken är inte sällan en faktor för den som raggar på appar. Välhängda killar kan av en del anses vara särskilt eftertraktade. Emellanåt kommer de undan med att bara framhäva sin största tillgång och glömmer bort att matcha den med ett stort hjärta.

  Men nu finns en dejtingsajt som uttalat riktar sig till dig med en snopp som är under genomsnittet i längd eller bredd. Dinky One heter sajten, som Queerty skriver om. Tanken är att de som använder sajten och appen redan från början är beredda på att det kanske inte främst handlar om att hitta någon med ett gigantiskt kön.

  Appen riktar sig till alla oavsett kön och sexualitet, men har hittills exempelvis inte lockat mer än en handfull killar som söker killar i Sverige. En applåd för ansträngningen att bryta fokuset på kukstorlek säger vi hursomhelst!

  Sexperterna vet förstås att storleken har betydelse, men då pratar vi om storleken på kondomen, så att du hittar den som passar dig smidigast för ett säkrare och bekvämare knull!

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Sexperterna cruisar Stockholms parker

  Under sommaren dyker Sexperterna upp på olika cruisingplatser i Stockholmsområdet. Vi finns på plats för att snacka sex, dejting och för att se till att kondomer och glid finns nära…

  Läs mer
  Aktuellt

  Guldstjärnan 2020

    Varje år delar RFSL Stockholm och Sexperterna ut guldstjärnor till testningsmottagningar i Stockholmsområdet som enligt våra mått förtjänar en utmärkelse för deras jobb. De mottagningar som får Sexperternas guldstjärna 2020 är: Stockholms mottagning…

  Läs mer
  Aktuellt

  18-22 år? Vi söker fortfarande er till Guldstjärnan!

  Är du 18-22 år gammal?  Vi söker fortfarande manliga testare i dessa åldrar (cis och trans) som har sex med män och vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti-mottagningar.…

  Läs mer