Aktuellt

  Kroppspositiva björnbilder

  Ett 40-tal avklädda björnar hänger vid Stureplan veckan ut. Medan du spanar in dem kan du mingla, ta ett glas och se på film. Utställningen Loved pågår på Bångska våningen och Sexperterna var med när den öppnade.

  Konstnärerna Charlie Hunter och Mike Wyeld har skapat en installation med serieteckningslika porträtt av björnbögar i diverse tappning, ackompanjerade av ljudspår med intervjuer. Gemensamma drag för modellerna är en viss grad av hårighet och kroppshydda. Utöver det är det variation i ålder, hudfärg och kroppsfunktionalitet.  En bild visar en man i elrullstol, en annan en transman med piercat kön och en tredje en person med tatueringar över ryggen och armarna.

  Utställningen gör verkligen rättvisa till det inkluderande förhållningssättet som björncommunityt gjort sig känt för. Värt att kolla in oavsett om du själv är björn, chaser eller kanske en konstintresserad utter.

  Bears Together och Cinemaqueer är medarrangörer, och de sistnämnda ordnar med filmvisning på onsdagen (brittiska My Beautiful Laundrette) och på söndagen (den spanska filmen Cachorro).
  Fredag kväll är det after work på TIME Bar och på lördagen blir det efterfest på Side Track.

  Mer information om visningarna och annat runt utställningen finns i eventet här.

  Konstnär: Charlie HunterKonstnär: Charlie HunterKonstnär: Charlie Hunter

  Andra saker vi pratar om
  Okategoriserade

  Ishockey 💖 Pride

  Den här veckan är utsedd till ishockeyns pridevecka av SHL, och det är första gången det görs i Sverige! En av elitlagens matchomgångar dedikeras till att uppmärksamma likabehandling oavsett sexuell…

  Läs mer
  Aktuellt

  Testare till årets Guldstjärna sökes!

  Sexperterna och RFSL Stockholm söker 30 stycken testare (män (cis och trans) som har sex med män) från 16 år och uppåt som vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti och…

  Läs mer
  Dejting

  Bör vi vara försiktigare på Grindr?

  Som gay, bi eller trans har vi alltid behövt använda oss av alternativa mötesplatser för att träffa andra. Crusingparker, heta linjen, offentliga toaletter, gayklubbar och bastuklubbar är platser där vi…

  Läs mer