Aktuellt

  Fetisch på frammarsch

  Den gångna veckan har varit en viktig vecka för fetischvärlden.

  Baltic Battle som hålls en gång om året gick av stapeln i Stockholm i helgen, där lädermän, gummikillar och andra kinksters av olika slag festar loss och utövar utlevnad tillsammans.

  I år var dessutom första gången som onlinecommunityt Recon deltog som arrangör, vilket säkerligen bidrar till synligheten utanför Sveriges gränser och nog lockar hit en och annan ytterligare besökare.

  Ett gäng maskförsedda deltagare i puppy walk Stockholm poserar vid Riddarfjärden med Stadshuset i bakgrunden.

  Större synlighet har också en särskild del av fetischcommunityt fått, nämligen de som ägnar sig åt puppy play. Pups och handlers har under året fått en egen sektion på fetischklubben SLM, och träffas där en onsdag i månaden. På hemsidan swepup.com finns det mer information om scenen.

  Nu i lördags genomfördes den första officiella puppy walken på Stockholms gator, och den allra första Mr Puppy Sweden utsågs. Sexperterna säger grattis pup Zach, och grattis Stockholm som får chansen att visa att fler kan leva ut här och förverkliga sig på olika sätt!

  Andra saker vi pratar om
  Okategoriserade

  Ishockey 💖 Pride

  Den här veckan är utsedd till ishockeyns pridevecka av SHL, och det är första gången det görs i Sverige! En av elitlagens matchomgångar dedikeras till att uppmärksamma likabehandling oavsett sexuell…

  Läs mer
  Aktuellt

  Testare till årets Guldstjärna sökes!

  Sexperterna och RFSL Stockholm söker 30 stycken testare (män (cis och trans) som har sex med män) från 16 år och uppåt som vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti och…

  Läs mer
  Dejting

  Bör vi vara försiktigare på Grindr?

  Som gay, bi eller trans har vi alltid behövt använda oss av alternativa mötesplatser för att träffa andra. Crusingparker, heta linjen, offentliga toaletter, gayklubbar och bastuklubbar är platser där vi…

  Läs mer