Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man söker, vare sig det handlar om sexdejter, en långvarig monogam relation eller något mitt emellan.

  I podden, som är en fristående fortsättning av Sexperternas Dejtingbok, diskuterar Sexperterna tillsammans med gäster allt från hur man hittar drömkillen, huruvida singelskap är en fas eller en livsstil, till hur man på det mest effektiva sättet skapar en framgångsrik dejtingprofil.

  -Podd är ett roligt format och kändes som ett naturligt nästa steg efter boken där vi har möjlighet att bjuda in aktuella gäster och väva ut olika resonemang. Majoriteten av oss som är med i podden var inte medförfattare på boken vilket öppnar upp för andra perspektiv. Det blir ett forum där vi inte behöver vara överens och där det ofta blir livliga diskussioner, säger Emil Briones Ahlén, projektledare på RFSL Stockholm.

  Podden lyfter även dejtingens baksidor som rasism, stalking och kroppsfixering. Vissa avsnitt kommer att bli rena take-over-avsnitt där Sexperterna lånar ut studion till gäster med specialkompetens inom vissa områden.

  -Vår målsättning är att leverera både underhållning och fakta i ett lättillgängligt format. I den här premiärsäsongen fokuserar vi på dejting, relationer och sex, men tanken är att det ska bli ytterligare säsonger med andra fokus, säger Emil Briones Ahlén.

  Sexperternas podd finns tillgänglig på iTunes, Acast och Spotify.

  Andra saker vi pratar om
  Sex

  Det här med att stöna högt under sexet…

  I det senaste avsnittet av Sexperternas Podd (#5 Sexdejting) snackar våra Sexperter lite vett och etikett under knullet. Ett ämne som kommer på tal där åsikterna går isär är det…

  Läs mer
  Dejting

  Att dejta utanför appar

  I det senaste avsnittet av Sexperternas podd snackar vi om att ”Dejta som det var 1994”. Vissa av oss tycker det kan bli lite tjatigt att försöka hitta kärleken eller…

  Läs mer
  Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man…

  Läs mer