Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man söker, vare sig det handlar om sexdejter, en långvarig monogam relation eller något mitt emellan.

  I podden, som är en fristående fortsättning av Sexperternas Dejtingbok, diskuterar Sexperterna tillsammans med gäster allt från hur man hittar drömkillen, huruvida singelskap är en fas eller en livsstil, till hur man på det mest effektiva sättet skapar en framgångsrik dejtingprofil.

  -Podd är ett roligt format och kändes som ett naturligt nästa steg efter boken där vi har möjlighet att bjuda in aktuella gäster och väva ut olika resonemang. Majoriteten av oss som är med i podden var inte medförfattare på boken vilket öppnar upp för andra perspektiv. Det blir ett forum där vi inte behöver vara överens och där det ofta blir livliga diskussioner, säger Emil Briones Ahlén, projektledare på RFSL Stockholm.

  Podden lyfter även dejtingens baksidor som rasism, stalking och kroppsfixering. Vissa avsnitt kommer att bli rena take-over-avsnitt där Sexperterna lånar ut studion till gäster med specialkompetens inom vissa områden.

  -Vår målsättning är att leverera både underhållning och fakta i ett lättillgängligt format. I den här premiärsäsongen fokuserar vi på dejting, relationer och sex, men tanken är att det ska bli ytterligare säsonger med andra fokus, säger Emil Briones Ahlén.

  Sexperternas podd finns tillgänglig på iTunes, Acast och Spotify.

  Andra saker vi pratar om
  Okategoriserade

  Ishockey 💖 Pride

  Den här veckan är utsedd till ishockeyns pridevecka av SHL, och det är första gången det görs i Sverige! En av elitlagens matchomgångar dedikeras till att uppmärksamma likabehandling oavsett sexuell…

  Läs mer
  Aktuellt

  Testare till årets Guldstjärna sökes!

  Sexperterna och RFSL Stockholm söker 30 stycken testare (män (cis och trans) som har sex med män) från 16 år och uppåt som vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti och…

  Läs mer
  Dejting

  Bör vi vara försiktigare på Grindr?

  Som gay, bi eller trans har vi alltid behövt använda oss av alternativa mötesplatser för att träffa andra. Crusingparker, heta linjen, offentliga toaletter, gayklubbar och bastuklubbar är platser där vi…

  Läs mer