Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man söker, vare sig det handlar om sexdejter, en långvarig monogam relation eller något mitt emellan.

  I podden, som är en fristående fortsättning av Sexperternas Dejtingbok, diskuterar Sexperterna tillsammans med gäster allt från hur man hittar drömkillen, huruvida singelskap är en fas eller en livsstil, till hur man på det mest effektiva sättet skapar en framgångsrik dejtingprofil.

  -Podd är ett roligt format och kändes som ett naturligt nästa steg efter boken där vi har möjlighet att bjuda in aktuella gäster och väva ut olika resonemang. Majoriteten av oss som är med i podden var inte medförfattare på boken vilket öppnar upp för andra perspektiv. Det blir ett forum där vi inte behöver vara överens och där det ofta blir livliga diskussioner, säger Emil Briones Ahlén, projektledare på RFSL Stockholm.

  Podden lyfter även dejtingens baksidor som rasism, stalking och kroppsfixering. Vissa avsnitt kommer att bli rena take-over-avsnitt där Sexperterna lånar ut studion till gäster med specialkompetens inom vissa områden.

  -Vår målsättning är att leverera både underhållning och fakta i ett lättillgängligt format. I den här premiärsäsongen fokuserar vi på dejting, relationer och sex, men tanken är att det ska bli ytterligare säsonger med andra fokus, säger Emil Briones Ahlén.

  Sexperternas podd finns tillgänglig på iTunes, Acast och Spotify.

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Sexperterna behöver dig!

  Vill du också jobba för att fler ska må bra och njuta av sex på ett säkert och hälsosamt sätt? Sexperterna rekryterar nya medarbetare, och kommer hålla en utbildning två…

  Läs mer
  Testning

  Guldstjärnan 2019

  Varje år delar RFSL Stockholm och Sexperterna ut guldstjärnor till testningsmottagningar som enligt våra mått förtjänar en fin utmärkelse för deras jobb. De mottagningar som fick Sexperternas guldstjärna 2019 är: Stockholms Mansmottagning Järva Venhälsan…

  Läs mer
  Sex

  Det här med att stöna högt under sexet…

  I det senaste avsnittet av Sexperternas Podd (#5 Sexdejting) snackar våra Sexperter lite vett och etikett under knullet. Ett ämne som kommer på tal där åsikterna går isär är det…

  Läs mer