Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man söker, vare sig det handlar om sexdejter, en långvarig monogam relation eller något mitt emellan.

  I podden, som är en fristående fortsättning av Sexperternas Dejtingbok, diskuterar Sexperterna tillsammans med gäster allt från hur man hittar drömkillen, huruvida singelskap är en fas eller en livsstil, till hur man på det mest effektiva sättet skapar en framgångsrik dejtingprofil.

  -Podd är ett roligt format och kändes som ett naturligt nästa steg efter boken där vi har möjlighet att bjuda in aktuella gäster och väva ut olika resonemang. Majoriteten av oss som är med i podden var inte medförfattare på boken vilket öppnar upp för andra perspektiv. Det blir ett forum där vi inte behöver vara överens och där det ofta blir livliga diskussioner, säger Emil Briones Ahlén, projektledare på RFSL Stockholm.

  Podden lyfter även dejtingens baksidor som rasism, stalking och kroppsfixering. Vissa avsnitt kommer att bli rena take-over-avsnitt där Sexperterna lånar ut studion till gäster med specialkompetens inom vissa områden.

  -Vår målsättning är att leverera både underhållning och fakta i ett lättillgängligt format. I den här premiärsäsongen fokuserar vi på dejting, relationer och sex, men tanken är att det ska bli ytterligare säsonger med andra fokus, säger Emil Briones Ahlén.

  Sexperternas podd finns tillgänglig på iTunes, Acast och Spotify.

  Andra saker vi pratar om
  Kroppen

  Att hitta hem i sin kropp

  Träning, kosthållning och kroppsvård kan vara vägar till att må bra. Men för en del kan det också innebära press, ångest och en känsla av att aldrig räcka till. Hur…

  Läs mer
  Kroppen

  Droger och sex fick Mattias att byta liv

  Sexfester med droger där killar träffas för att ligga och bli höga är ett känt fenomen i London, Berlin, Amsterdam och Barcelona. Men också i Stockholm har det blivit vanligare,…

  Läs mer
  Aktuellt

  Kroppspositiva björnbilder

  Ett 40-tal avklädda björnar hänger vid Stureplan veckan ut. Medan du spanar in dem kan du mingla, ta ett glas och se på film. Utställningen Loved pågår på Bångska våningen och…

  Läs mer