Sex

  Sex tips för skönare sex

  1. Turas om – Få saker är så upphetsande som att se någon annan njuta av din avsugning eller dina fingrar i röven. Även om en tajmad orgasm med sina partners kan vara något av det härligaste som finns, är det något speciellt med att ge allt fokus åt sina partners. Dessutom kan den som blir fingrad eller avsugen bara koppla av och njuta.
  2. Bottom-practice makes perfect – För att njuta till fullo av att bli påsatt är det viktigt att lära sig slappna av i röven. Vissa är naturliga proffs på att bli påsatta, för andra krävs lite träning och lyhördhet. Använd gärna sexleksaker, stretchingtekniker, butt-pluggs och knipkulor för att träna och få full kontroll på musklerna i röven. Kom ihåg att analsex inte ska göra ont om det görs rätt!
  3. Eskalera – Många toppar verkar inte ha fattat att bra sex inte är synonymt med att stoppa in kuken och knulla som en maskin. Såtillvida din partner inte letar efter just den typen av knull kommer han troligen be dig att sakta ner eller sluta. De flesta bottoms föredrar att börja lugnt, kanske lite tunga eller fingrar och sen kuk eller dildo och eskalera när man är uppvärmd.
  4. Oroa dig inte för storleken – Ibland kan det kännas som att bögcommunityt verkar eniga om att ju större desto bättre. Vana bottoms kan intyga att en topp med mindre kuk men som vet vad den gör är betydligt bättre än någon välhängd som har noll koll. Självsäkra och charmiga toppar som visar att de älskar ens röv plockar många fler pluspoäng än vad en stor kuk någonsin kan.
  5. Använd tungan – Rimming ses ibland som uppvärmning för kuken. Om du vet hur man fingrar och slickar röv så behövs det ingen kuk för att få lite skön omväxling. Använd massa saliv och rör tungan med olika mönster och tryck. Bred och mjuk tunga eller en spetsigare tungspets ger olika känsla för den som blir slickad.
  6. Testa olika positioner – Även om du har en favoritposition som funkar i alla lägen blir det snabbt enformigt och tråkigt. Olika positioner stimulerar på olika sätt och ger därför olika slags njutning. Känns det inte helt rätt är det bara att byta tills ni hittar positioner som funkar för alla. Omväxling förnöjer, men glöm inte att man inte behöver hinna med sjutton ställningar på ett och samma knull.
  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Sexperterna behöver dig!

  Vill du också jobba för att fler ska må bra och njuta av sex på ett säkert och hälsosamt sätt? Sexperterna rekryterar nya medarbetare, och kommer hålla en utbildning två…

  Läs mer
  Testning

  Guldstjärnan 2019

  Varje år delar RFSL Stockholm och Sexperterna ut guldstjärnor till testningsmottagningar som enligt våra mått förtjänar en fin utmärkelse för deras jobb. De mottagningar som fick Sexperternas guldstjärna 2019 är: Stockholms Mansmottagning Järva Venhälsan…

  Läs mer
  Sex

  Det här med att stöna högt under sexet…

  I det senaste avsnittet av Sexperternas Podd (#5 Sexdejting) snackar våra Sexperter lite vett och etikett under knullet. Ett ämne som kommer på tal där åsikterna går isär är det…

  Läs mer