Dejting

  Sexperternas dejtingbok

  Mer än två dussin djupintervjuer med bögar och bi-killar skapar underlag till Sexperternas dejtingbok och vi tar upp allt som har med dejtinglivet att göra. Oavsett om du nyligen kommit ur en relation, aldrig dejtat förut eller träffar nya personer varje vecka så finns det något för dig. Dejtingboken tar upp saker som säkrare sex inom dejting, hur man gör den bästa profilen som matchar ens behov, hur man vågar ta det vidare från dejt till relation, rasism inom dejtingvärlden och hur man ska tackla stora åldersskillnader. Plus mycket, mycket mer.

  I den nya upplagan har det tillkommit några fler kapitel, bilderna har snyggats till och vi har även gjort några filmer kopplade till dejtingboken. Inom några veckor kickar vi även igång Sexperternas podd! I podden träffas 3-4 bögar i blandade åldrar och lyfter olika ämnen ur dejtingboken där varje avsnitt utgår från ett specifikt tema. Vi hojtar när podden släpps! Här ser ni dejtingfilmen samt nya upplagan av dejtingboken.

  Andra saker vi pratar om
  Sex

  Sex tips för skönare sex

  Turas om - Få saker är så upphetsande som att se någon annan njuta av din avsugning eller dina fingrar i röven. Även om en tajmad orgasm med sina partners…

  Läs mer
  Testning

  Testningspåminnelse

  Har du svårt att komma ihåg när du testade dig senast och för vad? Då kan du behöva en regelbunden testningspåminnelse. RFSL har en gratis testningspåminnelse för män som har sex med…

  Läs mer
  Aktuellt

  Nu söker vi nya informatörer

  Nu söker vi nya informatörer till vårens utbildning av Sexperterna. Som Sexpert arbetar du med uppsökande verksamhet på våra olika arenor ute i klubblivet, online via chatten eller ute på…

  Läs mer