Dejting

  Sexperternas dejtingbok

  Mer än två dussin djupintervjuer med bögar och bi-killar skapar underlag till Sexperternas dejtingbok och vi tar upp allt som har med dejtinglivet att göra. Oavsett om du nyligen kommit ur en relation, aldrig dejtat förut eller träffar nya personer varje vecka så finns det något för dig. Dejtingboken tar upp saker som säkrare sex inom dejting, hur man gör den bästa profilen som matchar ens behov, hur man vågar ta det vidare från dejt till relation, rasism inom dejtingvärlden och hur man ska tackla stora åldersskillnader. Plus mycket, mycket mer.

  I den nya upplagan har det tillkommit några fler kapitel, bilderna har snyggats till och vi har även gjort några filmer kopplade till dejtingboken. Inom några veckor kickar vi även igång Sexperternas podd! I podden träffas 3-4 bögar i blandade åldrar och lyfter olika ämnen ur dejtingboken där varje avsnitt utgår från ett specifikt tema. Vi hojtar när podden släpps! Här ser ni dejtingfilmen samt nya upplagan av dejtingboken.

  Andra saker vi pratar om
  Dejting

  Bör vi vara försiktigare på Grindr?

  Som gay, bi eller trans har vi alltid behövt använda oss av alternativa mötesplatser för att träffa andra. Crusingparker, heta linjen, offentliga toaletter, gayklubbar och bastuklubbar är platser där vi…

  Läs mer
  Aktuellt

  Öppet i helgerna för samtal om sex och droger

  Ett visitkort som berättar om chill out party: privat efterfest med häng, droger och sex som kan pågå från några timmar upp till några dagar. Inramat av en rosa kant och med…

  Läs mer
  Kroppen

  Att hitta hem i sin kropp

  Träning, kosthållning och kroppsvård kan vara vägar till att må bra. Men för en del kan det också innebära press, ångest och en känsla av att aldrig räcka till. Hur…

  Läs mer