Dejting

  Sexperternas dejtingbok

  Mer än två dussin djupintervjuer med bögar och bi-killar skapar underlag till Sexperternas dejtingbok och vi tar upp allt som har med dejtinglivet att göra. Oavsett om du nyligen kommit ur en relation, aldrig dejtat förut eller träffar nya personer varje vecka så finns det något för dig. Dejtingboken tar upp saker som säkrare sex inom dejting, hur man gör den bästa profilen som matchar ens behov, hur man vågar ta det vidare från dejt till relation, rasism inom dejtingvärlden och hur man ska tackla stora åldersskillnader. Plus mycket, mycket mer.

  I den nya upplagan har det tillkommit några fler kapitel, bilderna har snyggats till och vi har även gjort några filmer kopplade till dejtingboken. Inom några veckor kickar vi även igång Sexperternas podd! I podden träffas 3-4 bögar i blandade åldrar och lyfter olika ämnen ur dejtingboken där varje avsnitt utgår från ett specifikt tema. Vi hojtar när podden släpps! Här ser ni dejtingfilmen samt nya upplagan av dejtingboken.

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Sexperterna behöver dig!

  Vill du också jobba för att fler ska må bra och njuta av sex på ett säkert och hälsosamt sätt? Sexperterna rekryterar nya medarbetare, och kommer hålla en utbildning två…

  Läs mer
  Testning

  Guldstjärnan 2019

  Varje år delar RFSL Stockholm och Sexperterna ut guldstjärnor till testningsmottagningar som enligt våra mått förtjänar en fin utmärkelse för deras jobb. De mottagningar som fick Sexperternas guldstjärna 2019 är: Stockholms Mansmottagning Järva Venhälsan…

  Läs mer
  Sex

  Det här med att stöna högt under sexet…

  I det senaste avsnittet av Sexperternas Podd (#5 Sexdejting) snackar våra Sexperter lite vett och etikett under knullet. Ett ämne som kommer på tal där åsikterna går isär är det…

  Läs mer