Dejting

  Sexperternas dejtingbok

  Mer än två dussin djupintervjuer med bögar och bi-killar skapar underlag till Sexperternas dejtingbok och vi tar upp allt som har med dejtinglivet att göra. Oavsett om du nyligen kommit ur en relation, aldrig dejtat förut eller träffar nya personer varje vecka så finns det något för dig. Dejtingboken tar upp saker som säkrare sex inom dejting, hur man gör den bästa profilen som matchar ens behov, hur man vågar ta det vidare från dejt till relation, rasism inom dejtingvärlden och hur man ska tackla stora åldersskillnader. Plus mycket, mycket mer.

  I den nya upplagan har det tillkommit några fler kapitel, bilderna har snyggats till och vi har även gjort några filmer kopplade till dejtingboken. Inom några veckor kickar vi även igång Sexperternas podd! I podden träffas 3-4 bögar i blandade åldrar och lyfter olika ämnen ur dejtingboken där varje avsnitt utgår från ett specifikt tema. Vi hojtar när podden släpps! Här ser ni dejtingfilmen samt nya upplagan av dejtingboken.

  Andra saker vi pratar om
  Sex

  Det här med att stöna högt under sexet…

  I det senaste avsnittet av Sexperternas Podd (#5 Sexdejting) snackar våra Sexperter lite vett och etikett under knullet. Ett ämne som kommer på tal där åsikterna går isär är det…

  Läs mer
  Dejting

  Att dejta utanför appar

  I det senaste avsnittet av Sexperternas podd snackar vi om att ”Dejta som det var 1994”. Vissa av oss tycker det kan bli lite tjatigt att försöka hitta kärleken eller…

  Läs mer
  Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man…

  Läs mer