Kondomer

  Pasante Infinity är tillbaka!

  Pasante Infinity är 19 cm lång, har en rak passform och en diameter på 52 mm. Materialet är naturgummi och på insidan finns ett speciellt glidmedel vars funktion är att fördröja utlösning. Glidmedlet ska dessutom göra så att erektionen håller längre. Medlet på insidan heter lidokain och har en lätt bedövande förmåga. Det är alltså viktigt att du sätter på kondomen åt rätt håll, annars hamnar ju det bedövande i röven/munnen/fittan istället för på kuken.

  Varför vill man använda kondomer med lätt bedövning? En del vill helt enkelt kunna knulla längre och hålla sig från utlösning längre än vad de redan kan. Vad längre innebär är såklart olika för olika personer. Hur länge man kan hålla på är individuellt, och det beror också på dagsformen, och för en del påverkar det ens sexuella självförtroende.

  Den som känner press av att sex måste pågå i en viss tid, kan ha nytta av att veta att ett genomsnittligt ligg pågår några minuter. Om man har behovet av att knulla längre än så kan de här kondomerna kanske vara något som är värt att testa. Bra att veta är att alla kondomer, oavsett om de har lidokain eller inte, har en viss avtrubbande effekt vilket i sig gör att man kan knulla längre med kondom än utan.

  Vilka fler sätt kan jag förlänga knullet på? Vi har skrivit lite olika artiklar om det, men vårt vanligaste tips är att träna sina knipmuskler. Dessa muskler hittar du om du pausar kisstrålen när du kissar – detta är knipmusklerna. Och de kan du träna upp genom att aktivt knipa flera gånger om dagen. Forskning visar att de som tränar knipmusklerna får ett hårdare stånd och kan hålla erektion längre. Många menar också att de får starkare och skönare orgasmer när de tränar knipmusklerna! Så testa det!

  Hur får jag tag i kondomerna? Du går in på denna sida! Där ser du dels vilka kondomer som vi kan skicka hem gratis, sen fyller du i namn, adress och vilka du vill ha hem. Vi skickar ut gratis kondomer till våra målgrupper som är män och transpersoner som har sex med män.

   

  Andra saker vi pratar om
  Dejting

  Sexperternas dejtingbok

  Mer än två dussin djupintervjuer med bögar och bi-killar skapar underlag till Sexperternas dejtingbok och vi tar upp allt som har med dejtinglivet att göra. Oavsett om du nyligen kommit…

  Läs mer
  Aktuellt

  Unga testare till guldstjärnan sökes

  Sexperterna och RFSL Stockholm söker 30 stycken testare (män som har sex med män) mellan 16 och 23 år som vill testa sig på en av Stockholms hiv/STI-mottagningar. Se det som ett…

  Läs mer
  Aktuellt

  Vaccinera dig mot hep A och B

  Sedan några år tillbaka har både hepatit A och B ökat runt om i Europa och i Sverige. De utbrott av hepatit A som skett i Sverige har främst varit…

  Läs mer