Event

  Gratis resekit!

   

  Här kommer ett tips från våra vänner på RFSL och RFSL Ungdom: ”Ligg bättre med resekit!

  Syfilis överförs lätt och ökar i Europa, framförallt bland män som har sex med män. Kondom, glid och testning är bra skydd. Vårt resekit är gratis och beställs via länken.” Här kan du läsa mer om könssjukdomen syfilis.

   

   

  Andra saker vi pratar om
  Trans

  Bidra till transsynlighetsvecka

  Vill du berätta om dina relationer i RFSL:s och RFSL Ungdoms transsynlighetsvecka? Många transpersoner och personer som funderar över sin könsidentitet eller sitt könsuttryck hör av sig till oss med…

  Läs mer
  Okategoriserade

  Uppdateringar om PrEP

  PrEP https://youtu.be/fKJabfGUkhA Vi har gjort en liten film om PrEP! Kanske är det så att du använder kondom ibland, sällan eller egentlig aldrig. Du kanske vill minska risken för att…

  Läs mer
  Kondomer

  Thin + Näkken = sant

  Varje vecka skickar vi ut mängder med gratis kondomer och glidmedel till målgrupperna via vår hemsida och Sexperterna Chatt. Själva chatt-verksamheten kickar igång nu när februari börjar. Och vi inleder…

  Läs mer