Kondomer

  Sexperternas kondomutskick

  Vi har den senaste tiden fått mängder av kondombeställningar, vilket är superkul! En grundstomme i vår hivprevention är att erbjuda gratis kondomer och glidmedel på klubbar, ute i parker och även direkt ner i brevlådan.

  Dock känner vi att vi måste göra ett förtydligande. Sexperternas målgrupper är män och transpersoner som har sex med män – det är alltså dessa personer som är välkomna att beställa hem kondomer och glidmedel. Vi har tyvärr varken möjlighet, råd eller kapacitet att skicka hem kondomkit till alla, även om vi gärna skulle vilja.

  Om du är i behov av kondomer och glidmedel men inte tillhör vår målgrupp är vårt råd att du får gå till närmsta ungdomsmottagning, sti-mottagning, gynekolog, könsmottagning eller vårdcentral och hämta gratis där. Bor du i Norrland kan du även beställa från denna sida.

  Är du vår målgrupp och vill beställa: gå in på den här sidan och fyll i vilka kondomer du vill ha samt ditt namn, din adress, ditt postnummer och din postort. Samtliga fält måste vara ifyllda med korrekt information för att vi ska kunna skicka iväg ditt paket.

  Andra saker vi pratar om
  Kroppen

  Bli vän med din röv

  En del gillar inte ens tanken på analsex medan andra upplever att beröring och stimulans av stjärten och allt som hör till den är fantastiskt. Återigen andra tänker inte på…

  Läs mer
  Okategoriserade

  Suga utan kondom?

  FRÅGA: Vågar jag suga utan kondom? SVAR: Det beror helt vad du själv är bekväm med! De könssjukdomar som lätt kan överföras när man suger kuk är klamydia, gonorré och…

  Läs mer
  Okategoriserade

  Sex mot sin vilja

  Att ha sex med någon mot sin vilja kan innebära många olika saker. Det kan vara med våld, att personen är fysiskt överlägsen, att bli övertalad, liksom att personen tjatar…

  Läs mer