Kondomer

  Sexperternas kondomutskick

  Vi har den senaste tiden fått mängder av kondombeställningar, vilket är superkul! En grundstomme i vår hivprevention är att erbjuda gratis kondomer och glidmedel på klubbar, ute i parker och även direkt ner i brevlådan.

  Dock känner vi att vi måste göra ett förtydligande. Sexperternas målgrupper är män och transpersoner som har sex med män – det är alltså dessa personer som är välkomna att beställa hem kondomer och glidmedel. Vi har tyvärr varken möjlighet, råd eller kapacitet att skicka hem kondomkit till alla, även om vi gärna skulle vilja.

  Om du är i behov av kondomer och glidmedel men inte tillhör vår målgrupp är vårt råd att du får gå till närmsta ungdomsmottagning, sti-mottagning, gynekolog, könsmottagning eller vårdcentral och hämta gratis där. Bor du i Norrland kan du även beställa från denna sida.

  Är du vår målgrupp och vill beställa: gå in på den här sidan och fyll i vilka kondomer du vill ha samt ditt namn, din adress, ditt postnummer och din postort. Samtliga fält måste vara ifyllda med korrekt information för att vi ska kunna skicka iväg ditt paket.

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  Transpersoner och ickebinära

  Sexperternas målgrupper är män och transpersoner som har sex med män. Nyligen skrev transformering.se ett inlägg om hur olika begrepp har fått spridning samt en förklaring till varför vissa benämningar…

  Läs mer
  Okategoriserade

  Pegasus råd och stöd

  I fyra år har RFSL Ungdom haft en stödchatt för unga hbtq-personer som har erfarenhet av eller funderingar kring sex mot ersättning som heter Pegasus. Nu har de öppnat en…

  Läs mer
  Kondomer

  Kondomsorter i begränsad upplaga!

  Tidigare i sommar fick vi in ett extra lager med lite olika sorters kondomer som avviker från vårt vanliga sortiment. Och nu har vi fått in ännu ett gäng med…

  Läs mer