Kondomer

  Sexperternas kondomutskick

  Vi har den senaste tiden fått mängder av kondombeställningar, vilket är superkul! En grundstomme i vår hivprevention är att erbjuda gratis kondomer och glidmedel på klubbar, ute i parker och även direkt ner i brevlådan.

  Dock känner vi att vi måste göra ett förtydligande. Sexperternas målgrupper är män och transpersoner som har sex med män – det är alltså dessa personer som är välkomna att beställa hem kondomer och glidmedel. Vi har tyvärr varken möjlighet, råd eller kapacitet att skicka hem kondomkit till alla, även om vi gärna skulle vilja.

  Om du är i behov av kondomer och glidmedel men inte tillhör vår målgrupp är vårt råd att du får gå till närmsta ungdomsmottagning, sti-mottagning, gynekolog, könsmottagning eller vårdcentral och hämta gratis där. Bor du i Norrland kan du även beställa från denna sida.

  Är du vår målgrupp och vill beställa: gå in på den här sidan och fyll i vilka kondomer du vill ha samt ditt namn, din adress, ditt postnummer och din postort. Samtliga fält måste vara ifyllda med korrekt information för att vi ska kunna skicka iväg ditt paket.

  Andra saker vi pratar om
  Testning

  Vad är smittspårning?

  FRÅGA: Vad är smittspårning?   SVAR: Smittspårning är en del av smittskyddslagen och kallas även för kontaktspårning eller partnerspårning. Syftet med smittspårning är att förhindra att en sjukdom överförs till fler…

  Läs mer
  Aktuellt

  Vaccinera dig mot hepatit A och B

  Vi har skrivit om vaccinering mot hepatit a och b tidigare under sommaren, men det tåls att upprepas. Tillhör du målgruppen män som har sex med män har du rätt till…

  Läs mer
  Okategoriserade

  Sexperterna söker projektledare

  RFSL Stockholm söker en kollega till avdelningen för sexualupplysning och hivprevention riktad till transpersoner och män som har sex med män. Mer information hittar du på: https://rfslstockholm.se/om-oss/jobbahososs/

  Läs mer
  0
  Connecting
  Please wait...
  Fråga oss

  Vi är inte online just nu, men skicka din fråga så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn
  * Epost
  * Meddelande
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  Vi är online!
  Feedback

  Hjälp oss att bli bättre! Vad tyckte du om samtalet?

  Fick du svar på din fråga?