Aktuellt

  United in Anger

  På fredag är det 1a december och  World Aids Day. Det är en dag som uppmärksammats internationellt sedan slutet av 80-talet. WAD är en minnesdag för alla som dött i aids samt en dag då vi visar stöd för de som lever med hiv i dag. Organisationer världen över uppmärksammar dagen på olika sätt och vi på Sexperterna kommer att blogga lite extra under veckan.
  Först ut vill vi tipsa om dokumentären United in Anger som du hittar på youtube. Det är en historisk dokumentär omACT UP (AIDS Coalition to Unleash Power). Dokumentären tar upp hur ACT UP grundades, deras syfte och deras aktivistiska handlingar för att uppmärksamma människor som levde med hiv och de som dog i aids. Det är ett historisk dokument baserat på verkliga händelser om sociala orättvisor, om rätten till vård och en film där anhöriga till personer som dog får sin röst hörd. Avsätt 1,5 timme och se!

   

  Andra saker vi pratar om
  Sex

  Sex tips för skönare sex

  Turas om - Få saker är så upphetsande som att se någon annan njuta av din avsugning eller dina fingrar i röven. Även om en tajmad orgasm med sina partners…

  Läs mer
  Testning

  Testningspåminnelse

  Har du svårt att komma ihåg när du testade dig senast och för vad? Då kan du behöva en regelbunden testningspåminnelse. RFSL har en gratis testningspåminnelse för män som har sex med…

  Läs mer
  Aktuellt

  Nu söker vi nya informatörer

  Nu söker vi nya informatörer till vårens utbildning av Sexperterna. Som Sexpert arbetar du med uppsökande verksamhet på våra olika arenor ute i klubblivet, online via chatten eller ute på…

  Läs mer