Aktuellt

  United in Anger

  På fredag är det 1a december och  World Aids Day. Det är en dag som uppmärksammats internationellt sedan slutet av 80-talet. WAD är en minnesdag för alla som dött i aids samt en dag då vi visar stöd för de som lever med hiv i dag. Organisationer världen över uppmärksammar dagen på olika sätt och vi på Sexperterna kommer att blogga lite extra under veckan.
  Först ut vill vi tipsa om dokumentären United in Anger som du hittar på youtube. Det är en historisk dokumentär omACT UP (AIDS Coalition to Unleash Power). Dokumentären tar upp hur ACT UP grundades, deras syfte och deras aktivistiska handlingar för att uppmärksamma människor som levde med hiv och de som dog i aids. Det är ett historisk dokument baserat på verkliga händelser om sociala orättvisor, om rätten till vård och en film där anhöriga till personer som dog får sin röst hörd. Avsätt 1,5 timme och se!

   

  Andra saker vi pratar om
  Dejting

  Sexperternas dejtingbok

  Mer än två dussin djupintervjuer med bögar och bi-killar skapar underlag till Sexperternas dejtingbok och vi tar upp allt som har med dejtinglivet att göra. Oavsett om du nyligen kommit…

  Läs mer
  Aktuellt

  Unga testare till guldstjärnan sökes

  Sexperterna och RFSL Stockholm söker 30 stycken testare (män som har sex med män) mellan 16 och 23 år som vill testa sig på en av Stockholms hiv/STI-mottagningar. Se det som ett…

  Läs mer
  Aktuellt

  Vaccinera dig mot hep A och B

  Sedan några år tillbaka har både hepatit A och B ökat runt om i Europa och i Sverige. De utbrott av hepatit A som skett i Sverige har främst varit…

  Läs mer