Aktuellt

  United in Anger

  På fredag är det 1a december och  World Aids Day. Det är en dag som uppmärksammats internationellt sedan slutet av 80-talet. WAD är en minnesdag för alla som dött i aids samt en dag då vi visar stöd för de som lever med hiv i dag. Organisationer världen över uppmärksammar dagen på olika sätt och vi på Sexperterna kommer att blogga lite extra under veckan.
  Först ut vill vi tipsa om dokumentären United in Anger som du hittar på youtube. Det är en historisk dokumentär omACT UP (AIDS Coalition to Unleash Power). Dokumentären tar upp hur ACT UP grundades, deras syfte och deras aktivistiska handlingar för att uppmärksamma människor som levde med hiv och de som dog i aids. Det är ett historisk dokument baserat på verkliga händelser om sociala orättvisor, om rätten till vård och en film där anhöriga till personer som dog får sin röst hörd. Avsätt 1,5 timme och se!

   

  Andra saker vi pratar om
  Aktuellt

  18-22 år? Vi söker fortfarande er till Guldstjärnan!

  Är du 18-22 år gammal?  Vi söker fortfarande manliga testare i dessa åldrar (cis och trans) som har sex med män och vill testa sig på en av Stockholms hiv/sti-mottagningar.…

  Läs mer
  Aktuellt

  FAQ – sex och corona

  Borde jag ha mindre sex under coronapandemin? Kort svar njaa, folkhälsomyndigetens rekommendation är social distansering vilket också innebär mindre tillfälliga kontakter vid sex. Vi ska försöka minska våra fysiska möten…

  Läs mer
  Aktuellt

  Borde vi ha mindre sex under coronapandemin?

  Social distansering. De två orden syns allt oftare på olika dejtingappar och i sociala medier. Vi befinner oss mitt i en global pandemi och ingen kan nog säga att de…

  Läs mer