Aktuellt

  United in Anger

  På fredag är det 1a december och  World Aids Day. Det är en dag som uppmärksammats internationellt sedan slutet av 80-talet. WAD är en minnesdag för alla som dött i aids samt en dag då vi visar stöd för de som lever med hiv i dag. Organisationer världen över uppmärksammar dagen på olika sätt och vi på Sexperterna kommer att blogga lite extra under veckan.
  Först ut vill vi tipsa om dokumentären United in Anger som du hittar på youtube. Det är en historisk dokumentär omACT UP (AIDS Coalition to Unleash Power). Dokumentären tar upp hur ACT UP grundades, deras syfte och deras aktivistiska handlingar för att uppmärksamma människor som levde med hiv och de som dog i aids. Det är ett historisk dokument baserat på verkliga händelser om sociala orättvisor, om rätten till vård och en film där anhöriga till personer som dog får sin röst hörd. Avsätt 1,5 timme och se!

   

  Andra saker vi pratar om
  Sex

  Det här med att stöna högt under sexet…

  I det senaste avsnittet av Sexperternas Podd (#5 Sexdejting) snackar våra Sexperter lite vett och etikett under knullet. Ett ämne som kommer på tal där åsikterna går isär är det…

  Läs mer
  Dejting

  Att dejta utanför appar

  I det senaste avsnittet av Sexperternas podd snackar vi om att ”Dejta som det var 1994”. Vissa av oss tycker det kan bli lite tjatigt att försöka hitta kärleken eller…

  Läs mer
  Aktuellt

  Sexperterna blir podcast

  Du har väl inte missat Sexperternas podd? En ny podd om sex, relationer och dejting inom bögcommunityt. Podden vill sätta fingret på hur man på bästa sätt hittar det man…

  Läs mer